ديکلجيس، قرص آهستهرهش است که براي آن گروه از زنان باردار که پاسخ درماني مناسبي به درمانهاي حمايتي تهوع و استفراغ دوران بارداري ندادهاند، تجويز ميشود.
تهوع و استفراغ دوران بارداري از جمله شايعترين مشکلات اين دوران است.
ديكلجيس، تنها داروي مورد تاييد FDA براي درمان تهوع و استفراغ دوران بارداري است.
اثربخشي و ايمني ديکلجيس در 261 بيمار باردار با شکايت تهوع و استفراغ مورد بررسي قرار گرفت.
زنان شرکتکننده در اين مطالعه همگي بالاي 18 سال داشتند و سن بارداري آنان بين 7 تا 14 هفته بود. بيماران به طور کاملا تصادفي براي مدت 2 هفته ديکلجيس يا دارونما دريافت کردند.
نتايج نشان دادند که در گروه دريافتکننده ديکلجيس بهبود علايم تهوع و استفراغ به مراتب بيشتر بود.
همچنين از اين مطالعه چنين نتيجهگيري شد که مواد موثره موجود در ديکلجيس براي جنين مضر نيستند.
تهوع و استفراغ دوران بارداري معمولا پس از سپري شدن 3 ماهه اول بارداري برطرف ميشود.
خوابآلودگي و گيجي از شايعترين علايم گزارش شده در مصرفکنندگان ديکلجيس در اين مطالعه بودهاند
دیگر از تو بانگ طرب ، کی برخیزد نیمه ی شب از چه توبستی لب ز سخن ، سازشکسته چون دل من ننوازد کس دگر تو را در دل شب ها ، که نیاید از دلت چرا ناله ی گیرااااا
مرو از پیش نظر ، تا که مگر ، از دل نروی بفکن ناله مگر ، چون دلِ من ، پُرخون نشوی
سازِ شکسته دگر از چه فغان نکنی ؟ ساز شکسته غم دل تو بیان نکنی
ياري يادت نكند
زآن كه دگرخودزنظردوري خود ز نظر ، دوری لب بربستی ، که دلی ، چون دلِ من شب نزند شوری نه مونسی نه آشنایی ، نه دلبری نه دلربایی مهجوری ، رسوايي ، شيدايي
در این کنج تنهایی ، نه خیالی نه وصالی نه امیدی ، نه به دل از عشقي سودایی سازِ شکسته دگر از چه فغان نکنی ؟ ساز شکسته غم دل تو بیان نکنی
یاری یادت نکند زان که دگر خود ز نظر دوری لب بر بستی که دلی چون دل من شب نزند شوری
نه مونسی نه آشنایی نه دلبری نه دلربایی مهجوری رسوايي شيدايي در این کنج تنهایی نه خیالی نه وصالی نه امیدی نه به دل از عشقی سودایی
فقط تعداد کمی از اسکارها به سرعت محو و ناپدید می شوند. برای درمان سایر اسکارها از ژل کنتراکتیوبکس استفاده نمایید.
مواد موثره :
عصاره پیاز:
اثر ضد التهابی و اثر آنتی باکتریال دارد.سبب کاهش تورم و ممانعت از رشد بافتهای اضافی می شود. سبب نفوذ بهتر اجزاء فراورده به لایه های زیرین می شود.
هپارین:
اثر ضد التهابی دارد. با اثر نرم کنندگی و کمک به پیوند آب به بافتهای اسکار به بهبود زخم کمک می کند.
آلانتوئین:
اثر التیام بخش دارد. در اسکارهای قدیمی با آبرسانی و تازه کردن بافتهای سخت شده و کمک به افزایش جریان خون به نرم کردن و التیام زخم کمک می کند.
موارد مصرف:
درمان اسکار های قدیمی و جدید زخم ناشی از ضربه فیزیکی٬ سوختگی با آتش٬ سوختگی با اسید٬ زخم ناشی از یک واکسیناسیون، آکنه ویا عمل جراحی٬ همچنین جهت برگرداندن خاصیت ارتجاعی و عملکرد نرمال بافت کاربرد دارد.
دوز مصرف:
روزی ۴-۳بار یک لایه از ژل بر روی سطح گذاشته و با فشار مناسب جهت نفوذ دارو به لایه های زیرین با نوک انگشتان برای ۳-۲دقیقه از وسط زخم به گوشه ها بمالید طول مدت بستگی به درجه قدیمی بودن اسکار دارد اسکار های قدیمی ممکن است ۶-۳ماه جهت درمان طول بکشد.
در اسکارهای جدید درمان باید از روزهای اولیه بعد از بستن زخم شروع شود و یا ۱۰- ۸ روز بعد از عمل توصیه می شود .
در اسکارهای قدیمی توصیه می شود یک لایه در شب مالیده شده و روی آن یک بانداژجهت افزایش نفوذ اجزاء به داخل بسته شود.
بدیع زاده در سال ۱۲۸۱ شمسی در محله پاچنار تهران به دنیا آمد. پدرش «آقا سید رضا بدیع کاشانی» ملقب به «بدیع المتکلمین» روحانی مشروطهخواه بود که به سید اناری شهرت داشت. وی فرزندش را غالباً به مجالس وعظ و روضهخوانی خود میبرد تا با شیوه آوازخوانی مذهبی آشنا شود. بدیع المتکلمین با تسلط کافی بر ردیف موسیقی ایرانی، پسر خود را نیز به فن آواز موذنی و روضهخوانی و تعزیه آشنا ساخت و او از تجربیات پدر استفاده کرد و به فراگیری گوشهها و ردیفهای موسیقی دستگاهی ایران پرداخت. جواد، موسیقی ردیف سنتی و گوشههای بیشمار آن را از پدر و نیز از دایی خود «میرزا یحیی سعید واعظین» که او نیز از واعظان مشهور زمان خود بود، فرا گرفت.
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه تدین و دوره متوسطه را در مدرسه آلیانس فرانسویها و سپس دارالفنون به پایان رساند و از سال ۱۳۰۴ تا ۱۳۳۱ در مجلس شورای ملی استخدام شد و به عنوان نماینده خدمت کرد.
بدیعزاده علاوه بر خوانندگی در امر آهنگسازی نیز شهرت دارد. در سال ۱۳۰۴ که کمپانی انگلیسی صفحهپرکنی «هیز مسترزویس» به قصد تهیه و ضبط صفحه از نواختهها و خواندههای هنرمندان ایرانی نماینده خود را به ایران اعزام کرد و شعبهٔ خود را در تهران گشود، بدیعزاده به عنوان نخستین خواننده مرد، با معرفی و توصیه عبدالحسین خان شهنازی، انتخاب شد و اولین صفحه او با عنوان «جلوه گل» روانه بازار شد که شامل دو قطعه آواز و سه تصنیف از ساختههای خودش بود. از آن پس تا سال ۱۳۱۴ بدیعزاده ۲۴ تصنیف ساخت که همه روی صفحه ضبط شدهاست. او در سالهای بعد در سفرهایی به حلب و بیروت و برلین و شبه قاره هند، بر شمار ضبط آهنگهای خود افزودهاست.
از میان آفریدههای معروف او میتوان از سرود «ایران، کشور داریوش» و ترانههای جلوه گل، داد دل،دل افسرده، هدیهٔ خاک، گل پرپر و «خزان عشق» یاد کرد. «خزان عشق» که تا زمان ما جاذبهٔ خود را حفظ کرده در سال ۱۳۱۳ در پیوند با متنی عاشقانه از «رهی معیری» ساخته شدهاست.
بدیعزاده با افتتاح رادیو به جمع هیات ارکستر آن زمان رادیو پیوست و در کنار هنرمندانی چون «حسین تهرانی»، «مرتضی نی داوود»، «حبیب سماعی» و «استاد ابوالحسن صبا» آثار مشهوری را در حوزهٔ موسیقی ایرانی پدید آورد. بدیعزاده سالها عضو شعر و موسیقی رادیو تهران بود.
جواد بدیع زاده، سرانجام در دی ماه سال ۱۳۵۸ در سن هفتاد و هشت سالگی، بر اثر دومین سکته مغزی، در تهران چشم از جهان فرو بست و در بهشت زهرا (قطعه: ۸ ردیف: ۲ شماره: ۲۶) به خاک سپرده شد. از او صفحات و نوارهای بسیاری بر جای ماندهاست.
نام اثر: خزان عشق
خواننده و آهنگ ساز: جواد بدیعزاده
شاعر: رهی معیری
شد خزان گلشن آشنایی, بازم آتش به جان زد جدایی
عمر من ای گل طی شد بهر تو, وز تو ندیدم جز بد عهدی و بی وفایی
با تو وفا کردم تا به تنم جان بود, مهر و وفا داری با تو چه دارد سود
آفت خَرمن مهر و وفایی, نو گل گلشن جور و جفایی
از دل سنگت آه
دلم از غم خونین است , روش بختم این است
از جام غم مستم , دشمن می پرستم, تا هستم
تو مست ازمی به چمن, چون گل خندان از مستی در گریه ی من
با دگران در گلشن نوشی می , من ز فراقت ناله کنم تا کی
تو و می , چون ناله کشیدها, من و چون گل جامه دریدن ها
سعیدخسروي دکترداروسازودبیربازنشسته زیست شناسی هستم، که امروز درکناررب النوع رافت وشفقت ومهربانی روزگارمی گذرانم.آن عزیزی که نهال مهرومحبتش همچنان درفضای زندگیم گل افشانی وعطرافشانی می کند
**عزيزان برداشت ازوبلاگ باذکرماخذ آزاد می باشد**